Hiervoor moet u eerst Inloggen

20200630-BriefGemeente

Geachte heer Mols, beste Ger,

Uw vereniging dient zich bij de opstart van de activiteiten te houden aan de landelijke richtlijnen, de richtlijnen (protocol) van de branche-organisatie en de Noodverordening van de Veiligheidsregio. Het is aan de vereniging zelf te bepalen of de activiteiten hieraan voldoen.

Bij raadpleging van de website van de Nederlandse Handboogbond is gebleken dat deze bond het sportprotocol van NOC*NSF volgt; hierop worden de richtlijnen voor de handboogsport steeds aangepast. Op vrijdag 26 juni is op https://www.handboogsport.nl/verantwoord-sporten/ het meest recente protocol van NOC*NSF geplaatst. Daarbij is ook nader aangegeven wat dit betekent voor de handboogsport. Wij adviseren u dan ook de berichtgeving van de Bond nauwlettend te blijven volgen.

Naar aanleiding van de aangekondigde versoepeling/verruiming van de Coronamaatregelen per 1 juli is de Veiligheidsregio Noord momenteel bezig met de op- en vaststelling van een nieuwe Noodverordening. Zodra de noodverordening is vastgesteld wordt deze meteen via de website van de gemeente (https://www.echt-susteren.nl/) gepubliceerd.

Ik vertrouw u met het vorenstaande voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Geert Thissen | Team Maatschappelijk Domein | Gemeente Echt-Susteren
Postadres Postbus 450, 6100 AL Echt  | Bezoekadres Nieuwe Markt 55, 6101 CV Echt
T (0475) 478 478  | E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | W www.echt-susteren.nl

Afdrukken   E-mailadres