Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiƫle bijdrage leveren aan Handboogschiet vereniging De Zwarte Roos, zonder dat het jou een cent extra kost!

 

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Handboogschiet vereniging De Zwarte Roos ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Handboogschiet vereniging De Zwarte Roos.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Handboogschiet vereniging De Zwarte Roos ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Handboogschiet vereniging De Zwarte Roos. Voor jou een kleine moeite, voor Handboogschiet vereniging De Zwarte Roos zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Handboogschiet vereniging De Zwarte Roos. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Handboogschiet vereniging De Zwarte Roos hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Handboogschiet vereniging De Zwarte Roos weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Handboogschiet vereniging De Zwarte Roos is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Handboogschiet vereniging De Zwarte Roos dan niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Handboogschiet vereniging De Zwarte Roos op
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12677