Lid worden van HBV De Zwarte Roos.
Leuk dat je overweegt lid te worden van onze vereniging.
Je zult begrijpen dat er echter wel een paar voorwaarden en regels zijn waar je aan moet voldoen:
♦Er is geen minimum leeftijd verbonden aan een lidmaatschap, je moet wel minimaal 8 jaar oud zijn om te mogen schieten.

Voordat je lid wordt kun je eerst een paar keer naar een training komen, en schieten met een boog van de vereniging. Je krijgt dan ook een beetje uitleg en begeleiding. Hierdoor merk je vanzelf of je echt interesse hebt, en of je serieus lid wilt worden van HBV De Zwarte Roos.

♦We vragen je om een aanmeldingsformulier in te vullen, hierop staan je persoonlijke gegevens, en we hebben er graag een leuke (pas) foto bij.

♦Het lidmaatschap wordt pas officieel als je de contributie voldaan hebt, en het lidmaatschap in het bestuur besproken is.

♦De contributie hangt af van het soort lidmaatschap. Een overzicht vindt je hier.

♦Het inschrijfgeld is vastgesteld op 10,00 Euro. Deze eenmalige administratiekosten komen bovenop de verschuldigde contributie.

♦Mocht je lid (geweest) zijn van een andere handboogschietvereniging vragen wij een schriftelijke bevestiging van de betreffende vereniging dat je bij hen aan alle verplichtingen voldaan hebt, voordat je bij HBV De Zwarte Roos als kandidaat lid wordt ingeschreven.

♦Ieder nieuw lid krijgt z.s.m. na aanmelding het starterspakket toegezonden. Hierin staan o.a. de richtlijnen nieuwe leden.

♦Nieuwe leden worden ingeschreven als kandidaat lid. Na 1 jaar lidmaatschap beslist de algemene ledenvergadering d.m.v. stemming over je  definitieve lidmaatschap.
Als je twijfelt, of graag meer informatie wil hebben over het lidmaatschap vul dan ons contactformulier in. We nemen dan z.s.m. contact met je op om al je vragen te beantwoorden.
Afdrukken